Bestel hier uw Partypan, gourmet- of fondueschotel

Partypan

Gezelligheid en gemak gegarandeerd met de Partypan. Ideaal voor op feestjes en heerlijk bij de borrel. De Partypan is een elektrische pan gevuld met diverse lekkere hapjes, door u geselecteerd. U hoeft deze alleen maar in het stopcontact te steken en de hapjes worden opgewarmd. Smullen maar!


De Partypan is verkrijgbaar in twee formaten en kiest zelf met welke hapjes deze gevuld wordt. 


U krijgt de Partypan kant en klaar mee naar huis op de dag van gebruik. Liever eerder ophalen? Dan krijgt u de de pan en de hapjes in bakjes mee, zodat u deze in de koelkast kunt bewaren.

Gourmetschotel

Lekker tafelen met vrienden of met de familie bij elkaar. Voor veel mensen komt het gourmetstel met Kerst op tafel, maar ook tussendoor kunt u op de plaat en in de pannetjes grillen en braden. Samen genieten, dat is waar het om draait. 


Onze schotels zijn met zorg samengesteld en bevatten een ruim assortiment aan smaakvolle producten, speciaal gemaakt voor de gourmet. Zowel de Gourmet als de Luxe Gourmet bevat ca 300 gram vlees per persoon. Met onze gourmetschotels zet u in een handomdraai een smaakvol menu op tafel.

Gemak in een pannetje. 


Natuurlijk is het ook mogelijk uw eigen samenstelling te kiezen. Neem dan even contact met ons op per telefoon of e-mail. 

Fondueschotel

De fondue biedt voor ieder wat wils. Het bereiden van vlees in olie of bouillon is bovendien een manier om lekker, gezellig en makkelijk te tafelen. Ook als u iets te vieren heeft, geeft fondue zonder veel voorbereidingen of rompslomp een feestelijk tintje aan uw middag of avond. 


Fonduen lijkt misschien een Nederlandse gewoonte, maar niets is minder waar. Het bereiden van vlees in bouillon of olie is afkomstig uit het Oosten, waar vlees, vis, gevogelte en groenten in de Hotpot worden bereid. 


Slagerij Haarselhorst heeft zowel voor de olie als voor de bouillonfondue geschikte schotels samengesteld die online te bestellen zijn. Natuurlijk kunt u ook even bellen of mailen voor een andere samenstelling.

Barbecue

Kipsaté, shaslick, lamsrack, worstjes en hamburgers. Of toch liever spareribs, buikspek of pulled porc? Een groot stuk picanha, of een bavette? Op de barbecue kan het allemaal.


Of u nu kiest voor een elektrische barbecue, bereiding op gas of toch gaat voor de geur en smaak van bereiding met kolen, het succes van een barbecue staat of valt met de kwaliteit van het vlees. Daarvoor bent u bij Slagerij Haarselhorst aan het juiste adres. 


Graag helpen we u bij het samenstellen van uw ideale barbecueschotel. In onze bestellijst vindt u zowel spiesen en lapjes als grote stukken vlees. Ook salades en sausjes verzorgen wij graag voor u. Wilt u iets bereiden wat niet op de kaart staat? Dan graag even bellen of mailen, dan zorgen we dat het in orde komt.

Probeer ook eens onze gegrilde specialiteiten

U bent van harte welkom

U bent van harte welkom in onze winkel aan de Bisschopshoeve in Breda. Wilt u een bestelling plaatsen, of heeft u een vraag? Bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u graag. 


Tot snel!


Mark Haarselhorst

Bel ons

Stuur ons een bericht

 
 
 
 
 

Ons adres

Bisschopshoeve 14 | 4817 PV | Breda

Openingstijden

Maandag:

8.30 uur

18.00 uur

Dinsdag:

8.30 uur

18.00 uur

Woensdag:

8.30 uur

18.00 uur

Donderdag:

8.30 uur

18.00 uur

Vrijdag:

8.30 uur

18.00 uur

Zaterdag:

8.00 uur

17.00 uur

Alle zon- en feestdagen gesloten